100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

ABS sensoren HONDA ACCORD I (SJ, SY)

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

ABS sensoren via kenteken

Vind passende abs sensoren via je kenteken


Vind passende onderdelen via merk, model & type
Kies je HONDA ACCORD I uitvoering
Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA ACCORD I (SJ, SY) komen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Vieze ABS-sensoren op uw auto

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, TRW, Bosch, Brembo, Lucas, Pagid, Rofren en ATE Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 17:00 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis flacon reiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen
iDeal
CreditCard
PayPal
AfterPay
Bancontact
SOFORT Banking
KBK/CBC Payment
Belfius
Giropay
Przelewy24

PostNL
DPD