WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD III 2.0 12V 116PK
Bouwjaar 01-1987 - 12-1989

ABS sensoren HONDA ACCORD III (CA) 2.0 12V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw HONDA ACCORD III (CA) 2.0 12V

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Je kunt bij ons betalen via iDeal, PayPal, MisterCash en AfterPay U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATROVERFIATBUICK.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.