100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD IV Aerodeck 2.2 140PK
Bouwjaar 05-1992 - 12-1993

ABS sensoren HONDA ACCORD IV Aerodeck (CB) 2.2

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA ACCORD IV Aerodeck (CB) 2.2 komen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

Vieze ABS-sensoren op uw HONDA ACCORD IV Aerodeck (CB)

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HONDA past. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.