WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD VIII 2.2 i-DTEC 150PK
Bouwjaar 07-2008 - 06-2015

ABS sensoren HONDA ACCORD VIII (CU) 2.2 i-DTEC

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw HONDA ACCORD VIII (CU) 2.2 i-DTEC

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HONDA ACCORD VIII (CU) past.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIALFA ROMEOPORSCHERENAULT. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.