WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD VIII Stationwagen 2.0 i 156PK
Bouwjaar 07-2008 - heden

ABS sensoren HONDA ACCORD VIII Stationwagen (CW) 2.0 i

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke HONDA ACCORD VIII Stationwagen (CW) 2.0 i heeft een eigen VIN-nummer. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Vieze ABS-sensoren op uw HONDA ACCORD VIII Stationwagen (CW)

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.