WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD VIII Stationwagen 2.4 i 201PK
Bouwjaar 07-2008 - heden

ABS sensoren HONDA ACCORD VIII Stationwagen (CW) 2.4 i

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

Vieze ABS-sensoren op uw HONDA ACCORD VIII Stationwagen (CW) 2.4 i

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA ACCORD VIII Stationwagen (CW), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HONDA past. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.