100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA BEAT 0.6 64PK
Bouwjaar 01-1991 - 12-1993

ABS sensoren HONDA BEAT (PP_) 0.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij controleren altijd bij de HONDA BEAT (PP_) 0.6 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA BEAT (PP_) komen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

Vieze ABS-sensoren op uw HONDA

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Jurid, Rofren, Lucas, Bosch en Pagid