100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CIVIC V Sedan 1.3 75PK
Bouwjaar 01-1992 - 12-1992

ABS sensoren HONDA CIVIC V Sedan (EG, EH) 1.3

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw HONDA CIVIC V Sedan (EG, EH) 1.3

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Elke HONDA CIVIC V Sedan (EG, EH) heeft een eigen VIN-nummer. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe veren en nieuwe rubberdelen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.