WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CIVIC VI Coupé 1.6 107PK
Bouwjaar 05-1996 - 04-1999

ABS sensoren HONDA CIVIC VI Coupé (EJ, EM1) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke HONDA CIVIC VI Coupé (EJ, EM1) 1.6 heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw HONDA CIVIC VI Coupé (EJ, EM1)

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA komen. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOSUZUKIHONDAJEEP. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.