WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CIVIC VI Sedan 1.7 125PK
Bouwjaar 11-1997 - 03-2001

ABS sensoren HONDA CIVIC VI Sedan (EJ, EK) 1.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILELANCIAISUZU. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Vieze ABS-sensoren op uw HONDA CIVIC VI Sedan (EJ, EK) 1.7

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA CIVIC VI Sedan (EJ, EK), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.