WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CIVIC VIII Hatchback 1.4 100PK
Bouwjaar 10-2008 - heden

ABS sensoren HONDA CIVIC VIII Hatchback (FN, FK) 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA CIVIC VIII Hatchback (FN, FK) 1.4 komen. Elke HONDA CIVIC VIII Hatchback (FN, FK) heeft een eigen VIN-nummer. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Vieze ABS-sensoren op uw HONDA

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.