WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CIVIC VIII Sedan 1.3 116PK
Bouwjaar 02-2006 - heden

ABS sensoren HONDA CIVIC VIII Sedan (FD, FA) 1.3

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Vieze ABS-sensoren op uw HONDA CIVIC VIII Sedan (FD, FA) 1.3

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA CIVIC VIII Sedan (FD, FA), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERDAIMLERMITSUBISHI.