WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA JAZZ III 1.2 90PK
Bouwjaar 07-2008 - heden

ABS sensoren HONDA JAZZ III (GE_, GG_, GP_, ZA_) 1.2

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Vieze ABS-sensoren op uw HONDA JAZZ III (GE_, GG_, GP_, ZA_) 1.2

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HONDA JAZZ III (GE_, GG_, GP_, ZA_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, ABS, Jurid en Textar Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen.