100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA LEGEND IV 3.7 VTEC V6 4WD 295PK
Bouwjaar 07-2008 - 12-2012

ABS sensoren HONDA LEGEND IV (KB_) 3.7 VTEC V6 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Je kunt bij ons betalen via Creditcard en PayPal

Vieze ABS-sensoren op uw HONDA LEGEND IV (KB_) 3.7 VTEC V6 4WD

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.