ABS sensoren HYUNDAI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De werking van een ABS-sensor

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

Vieze ABS-sensoren op uw HYUNDAI

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Bekijk ook alle hyundai abs sensoren op RemOnderdelen.nl