100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI COUPE 1.8 SX 128PK
Bouwjaar 07-1996 - 04-2002

ABS sensoren HYUNDAI COUPE (RD) 1.8 SX

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw HYUNDAI COUPE (RD) 1.8 SX

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de HYUNDAI COUPE (RD) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLEROLDSMOBILEHONDASUBARU. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI komen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.