WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI COUPE 2.0 137PK
Bouwjaar 08-1999 - 01-2002

ABS sensoren HYUNDAI COUPE (RD) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw HYUNDAI COUPE (RD) 2.0

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI COUPE (RD) past. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOSUBARUIVECO.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI.