WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI ELANTRA 1.6 90PK
Bouwjaar 06-2000 - 07-2006

ABS sensoren HYUNDAI ELANTRA (XD) 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw HYUNDAI ELANTRA (XD) 1.6

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI ELANTRA (XD) komen. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Elke HYUNDAI heeft een eigen VIN-nummer. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Je kunt bij ons betalen via Creditcard en iDeal

APK-afkeur van ABS-sensor

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.