WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI H-1 Bestelwagen 2.6 CRDi 107PK
Bouwjaar 10-1997 - 12-2007

ABS sensoren HYUNDAI H-1 Bestelwagen (A1) 2.6 CRDi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw HYUNDAI H-1 Bestelwagen (A1) 2.6 CRDi

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI H-1 Bestelwagen (A1) komen.

APK-afkeur van ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.