WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI LANTRA II 2.0 136PK
Bouwjaar 04-1997 - 05-2000

ABS sensoren HYUNDAI LANTRA II (J-2) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw HYUNDAI LANTRA II
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 31436
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, rechtsachterzijde, rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
tot bouwjaar: 10.98
Gewicht: 0,20 kg
Inbouwplaats: achterzijde, rechts
58% Korting
30,64
72,95
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vieze ABS-sensoren op uw HYUNDAI LANTRA II (J-2) 2.0

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke HYUNDAI LANTRA II (J-2) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELCADILLACMAZDAHONDALADA. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.