100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI SANTA FÉ I 2.0 CRDi Vierwielaandrijving 145PK
Bouwjaar 11-2003 - 02-2006

ABS sensoren HYUNDAI SANTA FÉ I (SM) 2.0 CRDi Vierwielaandrijving

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw HYUNDAI SANTA FÉ I
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 31836
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
achterzijde, linksachterzijde, links
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Lengte: 1055 mm
Gewicht: 0,15 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links
67% Korting
29,44
89,21
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Vieze ABS-sensoren op uw HYUNDAI SANTA FÉ I (SM) 2.0 CRDi Vierwielaandrijving

Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIVW VOLKSWAGENLANCIA. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI SANTA FÉ I (SM) past. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.