WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI SANTAMO 2.0 105PK
Bouwjaar 10-1998 - 10-2002

ABS sensoren HYUNDAI SANTAMO 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw HYUNDAI SANTAMO 2.0

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI SANTAMO dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Bosch, TRW, ATE, Pagid, Brembo, Textar, Bendix en Rofren De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.