WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI SONATA V 2.0 VVTi GLS 165PK
Bouwjaar 01-2008 - 12-2010

ABS sensoren HYUNDAI SONATA V (NF) 2.0 VVTi GLS

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Vieze ABS-sensoren op uw HYUNDAI SONATA V (NF) 2.0 VVTi GLS

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Elke HYUNDAI SONATA V (NF) heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI past. Gietijzer komt minder vaak voor als component.