WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI TERRACAN 2.9 CRDi 150PK
Bouwjaar 11-2001 - 07-2003

ABS sensoren HYUNDAI TERRACAN (HP) 2.9 CRDi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Elke HYUNDAI TERRACAN (HP) 2.9 CRDi heeft een eigen VIN-nummer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI TERRACAN (HP) komen.

Vieze ABS-sensoren op uw HYUNDAI

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.