100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI TUCSON 2.0 CRDi Vierwielaandrijving 120PK
Bouwjaar 01-2007 - 03-2010

ABS sensoren HYUNDAI TUCSON (JM) 2.0 CRDi Vierwielaandrijving

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI TUCSON (JM) 2.0 CRDi Vierwielaandrijving past. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Vieze ABS-sensoren op uw HYUNDAI TUCSON (JM)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAILADAKIADAFLAMBORGHINI. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.