WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI XG 300 197PK
Bouwjaar 09-1999 - 09-2003

ABS sensoren HYUNDAI XG (XG) 300

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw HYUNDAI XG (XG) 300

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILESMARTBUICKFIATINFINITI. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI XG (XG) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI komen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.