WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: INFINITI
Gekozen auto:INFINITI EX 37 310PK
Bouwjaar 10-2008 - heden

ABS sensoren INFINITI EX 37

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw INFINITI EX
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 31368
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, linksachterzijde, links
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
vanaf bouwjaar: 11.10
Lengte: 360 mm
Gewicht: 0,10 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links
58% Korting
26,50
63,09
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Wij controleren altijd bij de INFINITI EX 37 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAROVERLAND ROVER.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Vieze ABS-sensoren op uw INFINITI EX

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.