100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: INFINITI
Gekozen auto:INFINITI FX 37 AWD 320PK
Bouwjaar 10-2008 - heden

ABS sensoren INFINITI FX 37 AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Gietijzer komt minder veel voor als component. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Vieze ABS-sensoren op uw INFINITI FX 37 AWD

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw INFINITI FX past. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEMGCITROENRENAULT. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw INFINITI komen.