ABS sensoren ISUZU

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vieze ABS-sensoren op uw ISUZU

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

ABS-sensoren in het wiellager

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

De werking van een ABS-sensor

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Bekijk ook alle isuzu abs sensoren op RemOnderdelen.nl