100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU CAMPO 2.0 4WD 65 PK
Bouwjaar 04.1977 - 12.1982

ABS sensoren ISUZU CAMPO (KB) 2.0 4WD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Wij controleren altijd bij de ISUZU CAMPO (KB) 2.0 4WD dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw ISUZU CAMPO (KB)

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Elke ISUZU heeft een eigen VIN-nummer. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.