WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU GEMINI 1.5 120PK
Bouwjaar 02-1988 - 06-1990

ABS sensoren ISUZU GEMINI (JT) 1.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw ISUZU GEMINI (JT) 1.5

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Elke ISUZU GEMINI (JT) heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.