ABS sensoren IVECO

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vieze ABS-sensoren op uw IVECO

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

ABS-sensoren in het wiellager

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Bekijk ook alle iveco abs sensoren op RemOnderdelen.nl