ABS sensoren JAGUAR

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vieze ABS-sensoren op uw JAGUAR

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

ABS-sensoren in het wiellager

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

De werking van een ABS-sensor

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

Bekijk ook alle jaguar abs sensoren op RemOnderdelen.nl