WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JAGUAR
Gekozen auto:JAGUAR XK 8 Convertible 4.0 294PK
Bouwjaar 05-1996 - 07-1999

ABS sensoren JAGUAR XK 8 Convertible (X100) 4.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Vieze ABS-sensoren op uw JAGUAR XK 8 Convertible (X100) 4.0

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JAGUAR XK 8 Convertible (X100) komen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.