100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JAGUAR
Gekozen auto:JAGUAR XK 8 Coupé 4.0 294PK
Bouwjaar 05-1996 - 07-2005

ABS sensoren JAGUAR XK 8 Coupé (X100) 4.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFFIATFERRARIHYUNDAILANCIAVAUXHALL. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw JAGUAR XK 8 Coupé (X100) 4.0. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw JAGUAR XK 8 Coupé (X100)

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JAGUAR komen. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637