ABS sensoren JEEP

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De werking van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Wij controleren altijd bij de JEEP dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

Vieze ABS-sensoren op uw auto

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.

ABS-sensoren in het wiellager

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Bekijk ook alle jeep abs sensoren op RemOnderdelen.nl