ABS sensoren JEEP

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Een losse ABS-sensor voor op het chassis

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JEEP komen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERLOTUSCITROENSSANGYONGPLYMOUTHSAAB. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.