WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP COMANCHE 2.1 D 86PK
Bouwjaar 10-1986 - 09-1990

ABS sensoren JEEP COMANCHE (MJ) 2.1 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Vieze ABS-sensoren op uw JEEP COMANCHE (MJ) 2.1 D

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw JEEP COMANCHE (MJ) past. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw JEEP. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.