WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP COMANCHE 4.0 178PK
Bouwjaar 10-1990 - 09-1996

ABS sensoren JEEP COMANCHE (MJ) 4.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de JEEP COMANCHE (MJ) 4.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vieze ABS-sensoren op uw JEEP COMANCHE (MJ)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTADAEWOOVAUXHALLLDVPLYMOUTH. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw JEEP past. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.