WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP COMANCHE 4.0 173PK
Bouwjaar 10-1990 - 09-1996

ABS sensoren JEEP COMANCHE (MJ) 4.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERFERRARICADILLAC. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw JEEP COMANCHE (MJ) 4.0.

Vieze ABS-sensoren op uw JEEP COMANCHE (MJ)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw JEEP past. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.