100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP GRAND CHEROKEE II 4.0 190PK
Bouwjaar 10-1998 - 09-2004

ABS sensoren JEEP GRAND CHEROKEE II (WJ, WG) 4.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw JEEP GRAND CHEROKEE II (WJ, WG) 4.0

Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw JEEP GRAND CHEROKEE II (WJ, WG) past. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JEEP komen.