100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP PATRIOT 2.4 Eco + 4x4 170PK
Bouwjaar 07-2008 - 12-2017

ABS sensoren JEEP PATRIOT (MK74) 2.4 Eco + 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw JEEP PATRIOT (MK74) 2.4 Eco + 4x4

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTARENAULTOPELFERRARIBEDFORD. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JEEP PATRIOT (MK74) komen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JEEP, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

APK-afkeur van ABS-sensor

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.