100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP WRANGLER III 3.8 199PK
Bouwjaar 04-2007 - heden

ABS sensoren JEEP WRANGLER III (JK) 3.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw JEEP WRANGLER III
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 31350
Levertijd 2-3 dagen
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Lengte: 1230 mm
Gewicht: 0,10 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
58% Korting
19,97
47,54
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUGMCPORSCHEMITSUBISHIAUDI. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JEEP WRANGLER III (JK) 3.8 komen. Wij controleren altijd bij de JEEP WRANGLER III (JK) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Vieze ABS-sensoren op uw JEEP

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Gietijzer komt minder vaak voor als component. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.