WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA OPIRUS 2.7 189PK
Bouwjaar 10-2006 - heden

ABS sensoren KIA OPIRUS (GH) 2.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Vieze ABS-sensoren op uw KIA OPIRUS (GH) 2.7

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, iDeal, MisterCash en overboeking Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA OPIRUS (GH), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.