100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA OPIRUS 3.3 235PK
Bouwjaar 10-2006 - heden

ABS sensoren KIA OPIRUS (GH) 3.3

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw KIA OPIRUS (GH) 3.3 komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Vieze ABS-sensoren op uw KIA OPIRUS (GH)

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Je kunt bij ons betalen via Creditcard Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCOPELSUZUKIMASERATI.