100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA PREGIO Bus 2.5 D 94PK
Bouwjaar 08-1995 - 09-2004

ABS sensoren KIA PREGIO Bus 2.5 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA PREGIO Bus 2.5 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.

Vieze ABS-sensoren op uw KIA PREGIO Bus

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw KIA past. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.