WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA PRO CEE'D 1.4 CVVT 90PK
Bouwjaar 06-2010 - 09-2012

ABS sensoren KIA PRO CEE'D (ED) 1.4 CVVT

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Vieze ABS-sensoren op uw KIA PRO CEE'D (ED) 1.4 CVVT

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw KIA PRO CEE'D (ED). Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw KIA komen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDMASERATICHRYSLERLDV. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.