ABS sensoren LANCIA

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De werking van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LANCIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

ABS-sensoren in het wiellager

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Vieze ABS-sensoren op uw auto

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.

Bekijk ook alle lancia abs sensoren op RemOnderdelen.nl