WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER 110/127 2.3 D 4x4 63PK
Bouwjaar 06-1984 - 08-1987

ABS sensoren LAND ROVER 110/127 (LDH) 2.3 D 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vieze ABS-sensoren op uw LAND ROVER 110/127 (LDH) 2.3 D 4x4

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LAND ROVER 110/127 (LDH) past. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wij controleren altijd bij de LAND ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.