100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV 200 Bestelwagen 2.0 91PK
Bouwjaar 04-1989 - 03-1996

ABS sensoren LDV 200 Bestelwagen 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LDV 200 Bestelwagen 2.0 komen. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Vieze ABS-sensoren op uw LDV 200 Bestelwagen

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.