100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV 200 Pick-up 1.9 D 64PK
Bouwjaar 10-1994 - 03-1996

ABS sensoren LDV 200 Pick-up 1.9 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw LDV 200 Pick-up 1.9 D

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Elke LDV 200 Pick-up heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LDV past. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.